dinsdag 9 maart 2010

We gaan beginnen!!!

Na maanden verzinnen, tekenen en discussieren zijn we vandaag fysiek begonnen met de bouw aan de Gerrit Verrijstkade! De bouwkeet is vanmorgen geplaatst, en het eerste tastbare bewijs van een nieuw huis is daar!
Zo ziet de onbebouwde kavel eruit, zoals Esmee deze zomer tegen opa zei:"maak je maar geen zorgen hoor Oop, dat onkruid halen ze voor je weg, dat was bij ons ook". Na de vakantie kwam Wim met het idee om een levensbestendige woning te realiseren op deze nog te verkrijgen kavel. Ik vond het een leuk idee, maar had nooit gedacht dat opa en oma het een goed idee zouden vinden. Hoewel er natuurlijk wel al sprake was van "last van de trap" op het Fluitekruid, en er rustig werd gekeken naar seniorenflats, dacht ik nooit dat ze Nesselande een optie zouden vinden. Het plan was geboren en de tekeningen konden gemaakt worden. Nu na maanden tekenen, corrigeren en praten over hoe je het het liefst zou willen, bij een nieuw huis liggen alle opties open, en voor de tweede keer zo'n bouwproces betekend dat je leert van de "fouten van de 1e keer. "Vanmorgen de eerst stap: de bouwkeet. Natuurlijk gaan we weer voor bouwen met "onze" aannemer van de JMKade, Van Baaren aannemers uit Cabauw. De samenwerking is vorige keer plezierig verlopen en dat willen we graag nog een keer.

Voordeel van aan de overkant wonen is dat ik alles lekker in de gaten kan houden.
De bouwkeet staat klaar!

4 opmerkingen:

 1. Zoals nu bekend is wordt de eerste paal op 2 april geslagen.Maarrrr,nu ik zie dat de keet al geplaatst wordt,gebeurd dit al eerder.Afwachten maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk!!!
  Ben weer zo benieuwd hoe het gaat worden!!!

  Volgen dan maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk om dat weer allemaal te kunnen bij houden en zeker als je net als wij behoorlijk ver er van af zitten, Mirjam dit is weer een heel goed idee.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er al spannend uit. Veel succes met de planning en voorbereidingen en natuurlijk met de uitvoering
  Ik zal proberen het te volgen
  veel liefs en groetjes allemaal Hennie

  BeantwoordenVerwijderen